1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CS: GO ranks in TeamSpeak Server

Discussion in 'Suggestions' started by WuhKuh, Aug 29, 2013.

  1. WuhKuh

    WuhKuh Konvict Guest

    Joined:
    Aug 28, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hey guys,

    is it practical to have your CS:GO in-game ranks as ranks (like Officer, Trial, Member) in TeamSpeak 3?

    That would make it easier for you to matchmake with people about the same ranks, i.e. no Legendary Eagle with Silver Elite 3.
     
  2. Jarislavidovski

    Jarislavidovski Konvict Guest

    Joined:
    Aug 28, 2013
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Honestly the matchmaking level doesn't mean much imo and the lower level players improve way faster if they play against better players.
     
  3. LouisMcManus

    LouisMcManus Banned

    Joined:
    Jul 14, 2013
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
  4. Jenksin

    Jenksin Veteran Member

    Joined:
    Aug 6, 2013
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Been playing CS for 10 years, and at a high level for 3-4. Played 5 games in ranked matchmaking on CS:GO.

    Ranks don't mean anything on this game.
     
  5. Byfs

    Byfs Konvict Guest

    Joined:
    Jul 9, 2013
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    0
    Hey WuhKuh- we won't be adding any of this. I understand your suggestion but it's just not something we will be putting on TS.
     
  6. Blitzdings

    Blitzdings Konvict Guest

    Joined:
    Jul 10, 2013
    Messages:
    357
    Likes Received:
    0
    what byfs said...
     
  7. ruimiguelpt

    ruimiguelpt Banned

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    i like this idea
     
  8. Tech 2

    Tech 2 Unregistered/Unconfirmed

    it's not gonna happen man as you can read from the replies.
     
  9. Sean

    Sean Banned

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    4,995
    Likes Received:
    0
    I concur, this really wouldn't work out. I'm up for people attaching their rank in their forum signatures. I tried to do it, but the code didn't work. Anyone who is techy smart, do you knwo what I did wrong. I copied the website forum code from the website that automated it directly.